Potrebujeme:
½ kg tvarohu
6 dkg domáceho masla
125 ml kyslej smotany
1 až 2 strúčiky cesnaku
2 polievkové lyžice tekvicového oleja
hrsť na jemno pomletých tekvicových semien
soľ a korenie
Príprava:
Zmiešame tvaroh s domácim maslom, pridáme kyslú smotanu, 1 až 2 strúčiky cesnaku (podľa chuti). Keď je všetko dôkladne premiešané a prepojené pridáme tekvicový olej a za hrsť na jemno pomletých tekvicových semien. Dosloíme a okoreníme podľa chuti.
TIP: Ak chcete zdravé raňajky dotiahnuť do úspešného konca, nátierku natrite na špaldový chlebík (alebo pečivo z celozrnnej múky), nakrájajte k nemu čerstvú zeleninu a takto pripravená dobrota vás vzpruží pred náročným dňom.
Dobrú chuť :)
Obrázky: pixabay.com, valachshop